DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Letní soustředění 2015

Letní soustředění 2015

Letní soustředění letos proběhlo ve dnech 15. - 22. srpna 2015. Tak jako každý rok jsme se opět vydaly do Skryjí u Rakovníka a měly jsme před sebou týden plný nejen pilných tréninků, ale také her a soutěží, kterými jsme si týden soustředění chtěly co možná nejvíce zpříjemnit.

Ani letos jsme neopomněly na menší výlet. Tentorkát jsme se vydaly na zříceninu hradu Krakovec, který nám je dobře známý s filmu Ať žijí duchové!, kde se stal předlohou pro filmový hrad Brtník a domov rytíře Brtníka z Brtníku a jeho dcery Leontýnky. Celý hrad jsme důkladně prozkoumaly a pak už jsme se vydaly do Skryjí, abychom naše soustředění mohly oficiálně zahájit.

Kromě klasických tréninků, kondičního běhu a dalších sportovních aktivit, čekalo na gymnastiky jedno překvapení. Opět jsme pro ně uspořádaly volbu MISS, ovšem letos se celá volba nesla ve znamení filmu Fantom opery. Každá z gymnastek si připravila krátkou sestavu na hudbu z tohoto filmu a během volby se nám zjevil i samotný Fantom. Fantom byl na konci volby odhalen a mohl(a) tak titulovat novou MISS letošního roku.

Ani letos nechyběla tolik oblíbená stezka odvahy, které jako v minulých letech předcházel táborák. Dívky odjížděly domů s úžasnými zážitky a všichni se těšíme na další rok!