DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2014

Závody 2014

Vánoční oddílový závod

Poslední závod v tomto roce byl náš tradiční vánoční oddílový závod, který se konal předposlední trénink před vánočními prázdninami. Na vánočním závodu se představily všechny naše gymnastky, od těch nejmenších až po ty nejstarší. Pro nejmenší gymnastky to byl většinou úplně první závod v životě, s větší či menší nervozitou však všechny předvedly sestavy, které se za dva a půl měsíce naučily a za svoji snahu sklidily veliký aplaus od přitomných diváků.

Pro nejlepší závodnice byly připraveny speciální perníkové medaile, které skvěle podtrhovaly atmosféru nezadržitelně se blížících Vánoc. Každá z gymnastek održela za svoji odvahu a snahu diplom na památku a všechny si odnesly drobnou odměnu. 

Na závěr předvedly větší gymnastky spolu se svojí trenérkou Evou vtipné vystoupení na písničku "Čivava", která všechny přenesla do pohodové nálady a závod tak byl zakončen ve velmi přátelském duchu.

Přejeme Vám všem krásné prožití Vánoc a v novém roce hodně štěstí, zdraví a spokojenosti!

Trenérský tým oddílu moderní gymanstiky ZŠ Generála Janouška!

Oddílový závod "O zlatého Pana Peška"

"Zlatý Pan Pešek"

Pan Pešek je od loňského soustředění maskotem našeho oddílu. Tato zdánlivě obyčejná dětská hračka, se kterou se nejčastěji hraje ještě známější hra "Chodí pešek okolo", nás všechny natolik uchvátila, až se z peška stal "Pan Pešek" - proto nese tradiční oddílový závod na ukončení školního roku jeho jméno.

Ve středu 11. června 2014 se v naší tělocvičně uskutečnil oddílový závod "O zlatého Pana Peška." I přes obrovské vedro, které v tělocvičně panovalo, se naše gymnastky zhostily předvádění sestav s velkou chutí a radostí a všichni jsme se rozloučili s právě uplynutým školním rokem.

Odměnou pro nejlepší gymnastky byly samozřejmě medaile, každá z dívek si odnesla na památku diplom a zdravou svačinku.:-)

Těšíme se na další školní rok a přejeme nejen gymnastkám, ale také jejich rodičům pohodové a krásné prázdniny! 

Závod v ZŠ Hovorčovická

V sobotu 31. května 2014 se naše gymnastky zúčastnily posledního jarního závodu v ZŠ Hovorčovická. 

V přátelském závodě se představilo 13 gymnastek našeho oddílu a vedly si velmi dobře. Zlaté medaile si odnesly Yana a Veronika, ale i ostatní předvedly výkony, za které si odnesly drobné odměny. 

Závod "O čarodějnické koště z Vinohrad"

V sobotu 3. května 2014 se šest našich gymnastek zúčastnilo tradičního závodu "O čarodějnické koště z Vinohrad", který se konal v hale sokola Královské Vinohrady.

Jednalo se o závod, ve kterém závodily gymnastky téměř z celé republiky. I v takto silně obsazeném závodu se naše dívky neztratily a předvedly pěkné výkony, za které si odnesly zasloužené odměny. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarní závod v TJ Sokol Malá Strana

Letošní závodní sezónu započaly naše gymnastky závodem v TJ Sokol Malá Strana. Jednalo se o přátelský závod, kde naše gymnastky poprvé předvedly sestavy, na kterých celý podzim pilně pracovaly. 

Pro některé to byl vůbec první závod v kariéře, ale i přesto zvládly své sestavy velmi dobře. Nejlépe si vedla Kačenka v I. kategorii a Klára ve III. kategorii, které si odnesly medaile za 1. místo. Ostatní gymnastky se nevyvarovaly drobných chybiček, které jsou ponaučením pro příště a my pevně věříme, že další závody budou lepší.