DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2015

Závody 2015

Vánoční oddílový závod

V pondělí 21. prosince 2015 jsme tak jako každý rok uspořádaly malý vánoční oddílový závod. V závodě se představily všechny gymnastky našeho oddílu a každá z nich předvedla to, co se od září stačila naučit. Každý výkon byl odměněn potleskem od velmi početného publika, které vytvořilo skvělou závodní atmosféru. Kromě povinných sestav předvedly také gymnastky společné vystoupení na písničku Gimme Dat Ding, které bylo opět odměněno zaslouženým potleskem.

Nejlepší gymnastky si za své výkony odnesly perníkové medaile, které jen podtrhly blížící se vánoční svátky. Pro každou gymnastku byl také připraven diplom a drobná sladká odměna.

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně štěstí, zdraví a spokojenost!

Trenérský tým oddílu moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška!

Oddílový závod "O zlatého pana Peška" - 2. ročník

Školní rok jsme opět zakončily závěrečným oddílovým závodem, který podobně jako v minulém roce nesl název našeho oddílového maskota - Pana Peška. Všechny gymnastiky závodily ve dvou povinných sestavách a všem se jejich sestavy moc povedly. Celý závod se proto nesl ve velmi přátelském duchu, společně jsme zakončily další, velmi úspěšný závodní rok a všechny gymnastky si kromě diplomu odnesly také zdravou odměnu :-).

Všem přejeme krásné prožití letních prázdnin a těšíme se v září opět na viděnou v tělocvičně!

Trenérský tým oddílu moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška.

Závod v ZŠ Hovorčovická

Posledním mezioddílovým závodem letošní sezóny byl tradiční závod z ZŠ Hovorčovická, který se uskutečnil na konci května 2015. Na tomto závodu si mohly sestavy vyzkoušet i gymnastky, které se předchozím závodů nezúčatnily a mohly tak okusit atmosféru a porovnat své výkony s dívkami z jiných oddílů. I přes nervozitu se sestavy gymnastkám povedly a odnesly si kromě diplomů i drobnou odměnu.

 

Závod "O čarodějnické koště z Vinohrad"

I v letošním roce jsme se zúčastnily závodu "O čarodějnické koště z Vinohrad". Opět to byl závod nabitý oddíly z celé České republiky, ale naše gymnastky se neztratily. Nejmenší děvčátka z 0. a I. kategorie obsadila první polovinu startovního pole a ostatní dívky ve II., III. a IV. kategorii také obsadily skvělé příčky. Odměnou jim byly drobné dárky a diplomy na památku.

  

Jarní závod na Malé Straně

Soutěžní sezónu roku 2015 otevřel přátelský závod, který pořádal TJ Sokol Malá Strana. Ač zde byla konkurence skoro 100 gymnastek ze všech koutů republiky, naše gymnastky se rozhodně neztratily.

Dvě medaile jsme získaly v nejmenší 0. kategorii, kde Zuzka obsadila 2. místo a Adélka 3. místo. Ve III. kategorii si bronzovou medaili odnesla Aneta, které se sestavy velmi povedly.Stále se jednalo o první závod nové sezóny a i přes malou nervozitu se za své výkony gymnastky rozhodně nemusely stydět.

Držíme palce do dalších závodů!