DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Letní soustředění 2011

Letní soustředění 2011

Na konci srpna 2011 jsme tak jako každý rok o​djely na letní soustředění do Skryjí u Rakovníka. Týden, který náš čekal, se nesl ve znamení skvělé nálady, která je pro letní soustředění našeho oddílu zcela nezbytnou součástí, ale také v pilných trénincích, které jsme doplňovaly různými hrami, koupáním v bazénu a večerními procházkami po okolí.

Soustředění jsme však započaly návštěvou jednoho z nejznámějších českých hradů - hradu Křivoklát. Prohlédly jsme si nejen reprezentační prostory celého hradu, ale také jsme navštívily hladomornu a mučírnu a připomněly si tak doby dávno minulé.

Také jsme nezapomněly navštívit místní muzeum Joachima Barranda, Skryjská jezírka a naše kroky vedly až k samotné řece Berounce. Po cestě jsme se snažily objevit nějakého trilobita, neboť Skryje a jejich okolí jsou proslaveny nejen u nás, ale i ve světě.

Celý týden byl ukončen stezkou odvahy a táborákm, který definitivně ukončil skvělý týden v přírodě. Všechny jsme si soustředění moc užily a už teď se těšíme na další rok!