DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Letní soustředění 2019

Letní soustředění 2019

Letošní soustředění našeho oddílu se konalo ve dnech 13. - 20 července 2019 opět ve Skryjích u Rakovníka. Pro naše gymnastky byl připraven týden nejen plný tréninků, ale také her a zábavy.

Letošní počasí nebylo tak krásné, jako v minulých letech, ale i přesto, že občas nás zkropily děšťové kapky, byl to skvělý týden. Každý večer po večeři čekaly na naše gymnastky hry a soutěže, ve kterých musely prokázat nejen fyzickou zdatnost, ale také ukázat, jaké mají vědomosti. Souěžily proti sobě dva týmy - Káčátka a Draci. Holky přistupovaly ke každé soutěži velmi zodpovědně - vždy byla vidět krátká porada o strategii a posléze opravdový boj o zisk plného počtu bodů do celkového hodnocení. Samozřejmě nechybělo povzbuzování a fandění, tudíž každá hra se nesla ve znamení velké legrace a holky se dobře bavily, ať už se jednalo o vědomostní kvíz, hádání hlášek z pohádek a filmů nebo použití logiky při hledání správné cesty v lese. 

Ovšem naše soustředění bylo i o trénincích - zaměřily jsme se především na rozvoj fyzických schopností našich gymnastek, kterou budou potřebovat při svých sestavách. Samozřejmě nechyběla ani noční bojovka a táborák a nezapomněly jsme ani na procházku ke splavu na Berounce a každoroční výlet ke Skryjským jezírkům. 

Vrcholem potom byl karneval, kde oba týmy předvedly společné skladby, které celý týden trénovaly a bylo vidět, že odvedly obrovský kus práce, za který jim patří velké poděkování a uznání. Stejně jako musíme ocenit krásné masky, kdy se nám na karnevalu představili roboti, indiánky, kovbojka, včelka Mája, jeptiška, kočička, jednorožec, králíček a dokonce dva lyžaři, kterými byly naše trenérky. Následovala diskotéka, kterou jsme si všechny moc užily.

Další soustředění je za námi, opět to byl týden plný zážitků, na které budeme vzpomínat po celý rok a už nyní se těšíme na soustředění v roce 2020!