DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Letní soustředění 2016

Letní soustředění 2016

​Letošní soustředění se nečekaně konalo již na konci července ve dnech 23. - 30. 7. 2016. Ale změna termínu rozhodně ničemu nevadila a všechny jsme se na soustředění těšily stejně, jako tomu bylo v minulých letech.

Opět nás čekal týden plný pilného tréninku, kondičního běhu, výletů do okolí, ale také her a soutěží, které jsme si pro gymnastky pro zpetření celého týdne připravily.

První soutěž, která na gymnastky čekala, byla volba "OSCARKA 2016". Rozdělily jsme holky do čtyř skupin a každá skupina měla za úkol secvičit minutové vystoupení na filmovou písničku, kterou si vylosovala. Také měly za úkol se jako skupina představit a vymyslet reklamu na libovolný předmět. Všechny dívky se úkoly zhostily s velikou pečlivostí a pro nás porotu bylo nesmírně těžké vybrat mezi čaroději z Harryho Pottera, Shreky a tanečníky z High School Musical a filmu Rebelové ty nejlepší. Nakonec u nás zvítězil tým Shreka, protože Shrekovy boty by chtěla každá z nás. :-)

Ovšem volbou OSCARKY letošní soustředění zdaleko nekončilo. Na konci týdne čekal na gymnastky malý oddílový závod, na který si každá musela vymyslet vlastní sestavu na písničku z večerníčků či pohádek. Volba písničky byla zcela na každé gymnastce, stejně jako výběr, zda se bude jednat o sestavu bez náčiní nebo s náčiním. Opět musím všechny dívky moc pochválit, zhostily se úkolu opravdu výborně a my jsme tak byly svědky sestav se švihadlem, míčem či dokonce sestavy se stuhou. Po závodě si tři nejlepší odnesly medaile a celý týden jsme opět zakončily táborákem a opékáním buřtů.

Letošní soustředění je tedy již za námi, ale rok uteče jako voda a my se už teď těšíme na soustředění 2017!